Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

USB C Tipo HDMI-suderinama Kabelio Adapteris 4K 60hz USB Adapteris Vyrų ir Moterų Black Konverteris, skirtas PC Kompiuteris Televizijos Ekrane HP

€5.30 €2.81
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE

Nauja

- +

ypatybė:

Lengva naudoti ir nešiotis: paprasta nustatyti, beveik plug and play, USB, C Tipo vyrų uosto buvo prijungtas prie USB C prietaiso, pvz., "MacBook Pro" 2016 / imac / S8 ar plius, bet ir A Tipo HDMI suderinamus moterų uosto turi būti prijungtas prie su HDMI suderinamų kabelį, tada Prijungti HDTV, tiesiog daryti tai, nr. ratai yra reikalinga.Lengvas, kompaktiškas ir kompaktiškas pakuotės tinka jūsų nešiojamojo kompiuterio krepšys be pradėjimo vietos.

Funkcija: USB Tipas-C adapter/converter leidžia jums veidrodis ekrano USB C prietaisą prie TELEVIZORIAUS, monitoriaus arba projektoriaus, plėsti darbo ekraną, ir visiškai atitinka jūsų reikalavimus.

Aukštos kokybės ir stabilų ryšį: Greitai perduoti vaizdo ir garso įrašus į savo HDTV, monitorių ir projektorių, kad garsas puikus, vaizdas yra aiškus, ji gali konvertuoti signalą gerai ir, kad jis vyktų sklandžiai.

Aukštos rezoliucijos: HDMI suderinamus išėjimo palaiko 4k (3840 * 2160) @ 60hz UHD ir 2K 1080P ekranas, suteikia jums puikus vaizdas.

specifikacija:

Produkto pavadinimas: USB-C-HDMI-suderinama adapterį arba USB-C-HDMI-suderinamą kabelį

Išorės medžiaga: PVC plastiko apvalkale

Vidaus medžiaga: nikeliuotas aliuminio ir aliuminio folijos

Spalva: Juoda

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Žymos: otg usb c adapterio tipas c ldh, nustatyti vasaros, hainaut hdmi konverteris, ub c usb c, lg ekranas, tv, pritaikyti hdmi, ac adapteris, dell modelis c, hdmi jutiklinis ekranas, les paul jungiklis, hdmi usb

Panašūs produktai